Elevii de la CNET marchează 122 de ani de la nașterea Ecaterinei Teodoroiu


AFIS 03

Consiliul Școlar al Elevilor C.N.E.T. marchează joi, 14 ianuarie, 122 de ani de la nașterea Ecaterinei Teodoroiu prin oferirea de calendare omagiale de buzunar cu chipul eroinei.

Ca în fiecare an, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu marchează în ziua de 14 ianuarie, nașterea eroinei de la Jiu, printr-o serie de acțiuni omagiale.Printre acestea se numără și inițiativa Consiliul Școlar al Elevilor C.N.E.T. care va oferi cu această ocazie tuturor elevilor și cadrelor didactice, 1000 de calendare de buzunar omagiale cu chipul eroinei Ecaterina Teodoroiu.

„Prin această acțiune dorim să marcăm la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu, cei 122 de ani de la nașterea eroinei și totodată să oferim colegilor și profesorilor noștri la început de an, câte un calendar de buzunar personalizat cu efigia Ecaterinei Teodoroiu. Eroina de la Jiu, aşa cum i s-a spus Ecaterinei Teodoroiu, este pilda jertfei supreme. Dovada vie că memoria sa va dăinui pe mai departe pe meleagurile Gorjului sunt şi acţiunile organizate aşadar la liceul care poartă şi numele eroinei. La memoria posterităţii sale încercăm să ne aducem şi noi aportul prin diversele manifestări pe care le organizăm în cinstea eroinei de la Jiu, Ecaterina Teodoroiu”, a declarat pentru revista „Școala Gorjeană”, Flaviana Iuga, președinta Consiliului Școlar al Elevilor C.N.E.T.)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.