Concursul de fotografie-selfie dedicat operelor brîncuşiene la final


 

Selfie 2Concursul de fotografie-selfie „Apropie-te de Brâncuși!” şi-a desemnat câştigătorii. Primul loc a fost câștigat de Vlad Popescu, cu o fotografie realizată la „Coloana fără de Sfârșit”.  Pe locul II s-au clasat Ioana Toloargă și Flaviana Iuga, iar pe premiul II a fost acordat Biancăi Nanu. Un premiu special i-a fost acordat Marianei Pusdrea.

Acțiunea și-a propus evidențierea și în alt mod a operei sculptorului Constantin Brâncuși, luând în considerare și pasiunea lui față de arta fotografică. Concursul a debutat pe 19 februarie și se va încheia miercuri, 16 martie 2016, prin acordarea premiilor.

Juriul a fost format din Olimpia Bratu, managerul Bibliotecii Județene Gorj, Vasile Pleșa, artist fotograf, Angheluță Elena Mariana, şef serviciu Prelucrare-Dezvoltare din cadrul Bibliotecii Gorj, și Viorel Surdoiu, redactor. „Concursul ar putea să continue cu alte teme, cum ar fi monumentele din Gorj, crescând în acest fel vizibilitatea și apropierea față de acestea“, a spus Viorel Surdoiu, reprezentant al Bibliotecii Judetene.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.