Elevii de la CNET, încă o acțiune caritabilă


Noaptea 2Gorjenii sunt invitați  joi, 14 aprilie, pe insuliţa de pe Jiu, la Spectacolul concurs Go Talent. Manifestarea are loc în cadrul Campaniei “Fii mai bun, dăruieşte” şi este organizată de Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu & Asociaţia „Dăruieşte Fericire”, în colaborare cu Asociaţia „Şcoala Gorjeană”. Gorjenii vor putea achiziţiona câte o brăţară, chiar şi înainte de intrarea în sală, ce va costa 15 lei. Banii obţinuţi din vânzarea accesoriilor vor fi folosiţi în scop caritabil. Consiliul elevilor de la CNET a mai experimentat cu succes  și în trecut asemenea activități.

Evenimentul va avea loc joi, 14 aprilie, pe Insulița Jiului de la ora 19.00 şi se doreşte a fi unul caritabil. Prin acest spectacol-concurs se intenţionează strângerea fondurilor pentru susținerea activității Asociației „Dăruiește Fericire”, condusă de tânăra Elena Pomană. Totodată, se are în vedere implementarea unui proiect unic la Târgu-Jiu, acela de a înfiinţa un  Centru de tip „respire”.

Evenimentul Go Talent este un concept nou pe care Consiliul Școlar al Elevilor CNET îl propune tinerilor, dorindu-se antrenarea acestora în acțiuni de voluntariat. În cadrul aceluiaşi spectacol, 14 elevi de la Colegiul Naţional “Ecaterina Teodoroiu” vor susţine mai multe probe pentru a-şi demonstra aptitudinile în cadrul unei competiţii locale de talente. Astfel, publicul va lua parte la momente de interpretare vocală, instrumentală – chitară, pian, vioară, trombone; stand-up comedy, dans, dar şi alte varietăți.

Președintele juriului ediției din acest an este chiar Emeric Imre, unul dintre cântăreții de muzică folk foarte apreciați de gorjeni, iar amfitrioni, membrii trupei Noaptea Târziu. Activitatea Asociației „Dăruiește Fericire” poate fi susținută și prin donații în unul din conturile deschise la BCR: RO29 RNCB 0149 1497 9971 0002 EURO sau RO56 RNCB 0149 1497 9971 0001 RON.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.