Două eleve de la Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” în Tabăra Olimpicilor


Gorj

 

Cele două olimpice la Etapa Națională a Olimpiadei de Industrie Alimentară, eleve ale Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru”, au participat în perioada 6-12 august la tabăra olimpicilor organizată de către Ministerul Tineretului și Sportului. Gordin Maria Mirabela, clasa a XII-a – locul I și Nichifor Gabriela Daniela clasa a XI-a – locul II, au fost găzduite de Centrul de Agrement pentru Tineret „New Paradise” din Eforie Sud, aici întâlnindu-se elevi olimpici la diferite discipline din mai multe județe: Gorj, Vaslui, Neamț, Iași, Arad, Cluj, București etc.

S-au organizat diverse activități, printre care vizite la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Cazinoul, Delfinariul și Planetariul din Constanța, „O zi din istoria românilor”, „Prevenire antidrog”, meciuri de handbal etc. Bineînțeles, elevii s-au bucurat de apă și soare, nelipsite fiind chiar plimbările pe malul Mării Negre.

În ultima seară, la festivitatea de închidere, elevii au primit din partea organizatorilor diplome de participare, s-a organizat discotecă și au fost lansate lampioane, a relatat Lavinia Rada, profesor însoțitor.

După muncă, o răsplată  binemeritată poate motiva pe cei ce vin în urma lor, rezultatele fiecărui elev fiind o mândrie personală, a profesorilor lor, dar și a comunității. Sunteți mândria noastră! Felicitări încă o dată Maria Mirabela Gordin și Gabriela Daniela Nichifor!

Prof. Maria-Rocselana Verdeș

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.