Marian Staicu, noul inspector școlar general adjunct al ISJ Gorj


cs-si-staicu

 

 

 

 

 

 

 

De la începutul acestei săptămâni, Inspectoratul Școlar Județean Gorj are un nou inspector școlar general adjunct în persoana lui Marian Staicu, inspector responsabil de management instituțional în cadrul acestei instituții. Profesorul Marian Staicu are specialitatea Informatică și o activitate îndelungată în cadrul ISJ Gorj.

După ce în ultimii ani pe postul de inspector școlar general adjunct s-au succedat mai mulți profesori-Marius Badea, Petre Nanu, Dorina Popescu și Maria Cochină-a venit rândul profesorului Marian Staicu, cu o activitate îndelungată în ISJ unde a răspuns de Proiecte Europene, Informatică sau Management Instituțional. Această numire a mai fost vehiculată în mediul școlar și în anii trecuți dar nu s-a concretizat decât acum.

Marian Staicu ne-a declarat că a acceptat delegarea pe acest post din dorința de a ajuta la funcționarea în bune condiții a ISJ Gorj. Să nu uităm că în următoarele două săptămâni se finalizează contestațiile la concursul pentru directorii de școli iar în următoarele 60 de zile se va face și tranziția spre noile mandate ale celor care au promovat concursul. De asemenea, este o perioadă agitată la nivelul școlilor care trebuie să găzduiască procesul electoral dar și perioada de Sărbători de Iarnă.

Noul inspector școlar general adjunct se trage dintr-o familie de dascăli din Novaci, profesori de Biologie la școlile  din localitate. Profesorul Nicolae Staicu, tatăl actualului inspector școlar general adjunct, a fost timp 24 de ani directorul Liceului Teoretic Novaci, un record pentru această unitate școlară. Marian Staicu a terminat Liceul Teoretic Novaci în 1986 și a urmat apoi studii superioare la Timișoara.Este titular al Liceului Teoretic Novaci și a fost primul coordonator al unui proiect Comenius în județul Gorj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.