Reabilitare a instalațiilor termice la Căminul Studențesc Debarcader


camin-ucb-1

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu a finalizat, la începutul acestei luni, lucrările de reabilitare a instalațiilor termice şi de apă caldă menajeră la Căminul Studențesc Debarcader și Sala de sport din strada Tineretului, nr. 4, studenții UCB putându-se astfel bucura de un confort termic interior ridicat.

 

Proiectul a vizat îmbunătățirea climatului ambiental al căminului studențesc și sălii de sport, reducerea consumurilor la utilități și implicit a costurilor de întreținere  și  funcționare. Astfel, pe fiecare etaj s-a montat câte o centrală termică în condensaţie. Proiectul a vizat şi refacerea instalaţiei termice de distribuţie verticală precum şi realizarea instalaţiilor pe orizontală, independente pentru fiecare nivel care să permită funcţionarea separată în funcţie de încărcarea spaţiilor şi de temperatura mediului exterior. De asemenea, a fost montată şi o centrală în Sala de sport.

Peste 100 de studenți au locuri la Căminul Studențesc Debarcader iar Sala de Sport deservește un număr mare de studenți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.