UN DAR MIC DIN SUFLET MARE „Fii şi tu Mos Crăciun !”


 

tismana

Sărbătorile de iarnă sunt în plină desfășurare. Ne facem planuri de sărbători şi ne gândim la ce cadouri să le pregătim celor dragi. Este momentul în care împărtășim  bucurii cu familia și prietenii noștri, o perioadă în care visele devin realitate : masa îmbelșugată, bradul împodobit, cadourile colorate și familia în jurul nostru – la acestea visăm cu toții.

Însă realitatea este alta. Mii de copii sau bătrâni singuri sunt privați de atmosfera Crăciunului. Cadrele didactice de la Şcoala Primară Dobriţa , structură a Liceului Tehnologic Bîlta , împreună cu elevii şi părinţii acestora și-au propus ca anul acesta să însenineze Crăciunul bătrânilor aflaţi în dificultate de la Centrul de bătrâni Suseni. Tot ce visează aceşti bătrâni este să se bucure măcar de Crăciun de o viaţă mai bună , fără suferinţe, fără lipsuri şi să simtă mângâierea şi zâmbetul unui copil a cărui lipsă o simt zi de zi.

Ȋn acest sens am făcut apel la toţi elevii şi părinţii acestora din unitatea noastră să fie  ,,Moş Crăciun’’ mai bun în această perioadă a sărbătorilor de iarnă şi să pregătească fiecare ,,Un dar mic din suflet mare’’ . Toţi cei ce au dorit să devină Moş Crăciun au  pregătit cadouri frumoase cu tot ceea ce şi-ar putea dori un bătrân să găsească sub brad. Toate cadourile au ajuns la Căminul de bătrâni Suseni, care au fost  primite cu mare bucurie , prilej cu care le-am oferit şi un spectacol cu colinde si dansuri populare – ,,Colindul prieteniei’’.

Prin această activitate ,,UN DAR MIC DIN SUFLET MARE’’  ne-am dorit să oferim bătrânilor din acest centru un strop de bucurie iar elevilor noştri  o schimbare în educaţia lor,  schimbarea mentalităţii faţă de semenii aflaţi în dificultate . Mulţumim părinţilor pentru sprijinul acordat în derularea acţiunii noastre.

Sărbători fericite !

Prof. Ȋnv primar, Croitoru Alexandru Mircea

Liceul Tehnologic Bîlta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.