Modificări la simulările din martie 2017


 

nastaseMinistrul Educației Năstase, Pavel Năstase, a emis pe 31 ianuarie 2017 un ordin, care a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 103 din 6 februarie 2017, prin care a modificat anexa 1 la Ordinul 3.004/2017, respectiv calendarul simulării evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a și al simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, în anul școlar 2016-2017.

Principala modificare, pe 13 martie 2017, se va susține proba scrisă la Limba și literatura română, atât pentru elevii de clasa a VIII-a cât, și pentru cei de a XII-a, iar pe 16 martie 2017, proba scrisă la Matematică pentru elevii de gimnaziu și proba obligatorie a profilului pentru cei de liceu. Pe 17 martie 2017, va avea loc ultima simulare pentru bac, respectiv proba la alegere a profilului și specializării, urmând ca pe 30 martie 2017 să se afișeze rezultatele.
Calendarul aprobat inițial presupunea ca proba scrisă la Română să se desfășoare pe 13 martie, cea la Matematică pentru clasa a VIII-a și obligatorie a profilului pentru clasa a XII-a – pe 15 martie, iar ultima probă a bacului – pe 17 martie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.