Semne bune pentru învățământul profesional din Gorj


 


 

 

 

 

 

 

 

Invitat la emisiunea ”Școala Gorjeană” de la N-SAT TV, profesorul Ion Ișfan-inspectorul școlar general al județului Gorj-a declarat că sunt în curs de concretizare mai multe demersuri pentru ca agenții economici din județ să finanțeze clase de învățământ profesional pe profilul solicitat iar absolvenții să aibă locurile de muncă asigurate.

Ion Ișfan, șeful Inspectoratului Școlar Județean Gorj, a declarat că în perioada următoare se vor concretiza contracte pentru mai multe clase de învățământ profesional ai căror absolvenți își vor găsi loc de muncă la CEZ, CEO, Carrefour și alți agenți economici din județ care au nevoie de personal calificat.

”În anii trecuți, atât părinții dar mai ales agenții economici priveau cu reticiență demersurile noastre în a pregăti forță de muncă cu acest nivel de calificare. Mă bucur să vă spun că suntem în contacte avansate cu mulți agenți economici-CEO, CEZ, ARTEGO, CARREFOUR ș.a.-pentru înființarea unor clase de învățământ profesional ai căror absolvenți să fie angajați în aceste companii. Agenții economici vin ei spre noi, un semn că se merge pe o direcție economică bună iar specialiștii încep să lipsească.”, a declarat Ion Ișfan la emisiunea ȘCOALA GORJEANĂ.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.