Elev de la Școala Gimnazială ”Constantin Brâncuși” premiat la Olimpiada Națională de Lingvistică


În perioada 12-14 mai 2017  2017 s-a desfăşurat la Brănești, județul Ilfov,  etapa naţională a Olimpiadei de Lingvistică. Lotul care a reprezentat judeţul Gorj a fost format atât din elevi de gimnaziu cât și de liceu.Cel mai tânăr reprezentant al judeţului nostru, elevul Buleaucă Darius din clasa a V-a B de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi”, a obţinut Menţiune la această competiţie cu 82,5 puncte, aceasta diplomă fiind o încununare a muncii depuse pe parcursul întregului an şcolar.

De menţionat este faptul că acest remarcabil elev al școlii ce poartă cu mândrie numele lui Constantin Brâncuşi, a participat și la etapa naţională a Olimpiadei de Matematică, ce a avut loc la Timişoara, făcând cinste instituţiei pe care a reprezentat-o.

Olimpiada de Lingvistică a conţinut subiecte de limba română, matematică și lingvistică, elevul fiind îndrumat de profesorii Lădaru Isabela și Strinu Daniel, care sunt deosebit de mândri de rezultatele elevului Buleaucă Darius, un tânăr „gimnazist”, căruia îi întrevăd un viitor strălucit.

Mult succes in continuare!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.