Colegiul Național ”Spiru Haret” din nou în competiția Euroscola


 

 

Colegiul Național Spiru Haret și-a depus dosarul de candidatură pentru concursul Euroscola, ediția 2018 care se derulează sub titlul generic „Europa pentru noi”.

Tema din acest an a concursului a fost realizarea unei campanii de promovare a unui proiect realizat cu finanțare europeană din zona în care se află unitatea de învățământ.

Echipa de proiect de la CNSH, formată din 24 de elevi ambițioși coordonați de prof.dr. Carmen Cosmulescu, directorul Colegiului și prof. Florina Spineanu – Fluturaș, a decis să promoveze proiectul „Competitivitatea și inovarea mediului de afaceri din regiunea sud-vest Oltenia”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și implementat de societatea comercială Paidea S.R.L., cu sediul în Tg-Jiu.

În cadrul acestei campanii de promovare, elevii de la CNSH au derulat o serie de activități creative menite a atrage atenția asupra beneficiilor pe care acest centru de formare profesională le are asupra creșterii performanțelor în plan profesional ale angajaților din departamentele de resurse umane, ale  managerilor și ale antreprenorilor, si, implicit, asupra dezvoltării economice zonale. Astfel, elevii au realizat un afiș de promovare, pliante pe care le-au distribuit părinților elevilor de la CNSH și reprezentanților unor IMM-uri din zona județului Gorj, au prezentat proiectul în direct la un radio local, au desfășurat conferințe atât în amfiteatrul Colegiului cât și la școli partenere, și multe alte activități în care au dat dovadă de creativitate, de spirit de inițiativă, și și-au dezvoltat competențele digitale și de comunicare.

Încă din vacanța de vară, membrii echipei s-au întâlnit frecvent pentru a planifica activitățile și a stabili sarcinile fiecăruia, fapt ce demonstrează interesul și pasiunea pe care aceștia le manifestă pentru a promova imaginea Colegiului Național Spiru Haret și a se implica în viața comunității locale. Pagina de Facebook creată pentru concurs, unde au prezentat în detaliu campania de promovare, este o dovadă a muncii depuse :CNSH-TJ-Euroscola2018.

Popescu Motomancea Elena Aurelia

 

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.