Elevii din Bâlteni participă la concursul Național Ecoprovocarea


 

Liceul Tehnologic Bîlteni participă pentru prima dată anul acesta la concursul național ecOprovocarea  organizat de Asociația ViitorPlus, concurs aflat la a treia ediție și care se derulează cu sprijinul Raiffeisen Bank prin programul de granturi ” Raiffeisen Comunități” 2018.

Scopul concursului este acela de a crește gradul de responsabilizare al elevilor în ceea ce privește protejarea mediului, adoptarea unei atitudini proactive și a unui comportament de grijă față de natură, de a explora abilitățile de leadership, de a lucra în echipă, a negocia, de a organiza evenimente.

Liceul Tehnologic Bîlteni participă cu o echipă de elevi, sub îndrumarea prof. Orzan Claudia, la secțiunea ” Târguri de economie circulară” .

În luna noiembrie au fost desfășurate două astfel de târguri . Primul , denumit ”Old – New Fashion”, a constat într-un schimb de obiecte vestimentare. Hainele, primite din donații, au fost schimbate pe DEE-uri, care vor fi predate unui centru de reciclare. Cel de-al doilea târg, s-a desfășurat sub denumirea de ” Books for bags – Accessorize your mind!” și a constat în schimbul de accesorii pe cărți.

Prof. Orzan Claudia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.