16 baze sportive finalizate la Târgu-Jiu


 

 

16 baze sportive construite pentru unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Târgu Jiu vor fi finalizate în următoarea perioadă la Tg-Jiu. Este vorba de terenuri de sport în curtea şcolilor de pe raza municipului Tg-Jiu unde se va putea juca handbal, volei, fotbal sau baschet.

Investiţia a presupus costuri mai ridicate decât bazele sportive anterioare, însă există o clauză conform căreia constructorul va avea obligaţia ca în următorii 10 ani să remedieze orice deficienţele apărută.
”Am primit felicitări și de la Liga Profesionistă și Federația Română de Fotbal pentru acest proiect cu 16 baze sportive în Tg-Jiu. În momentul de față nu are echivalent niciun municipiu din țară, avem 16 baze noi. Este adevărat, acolo unde am putut să le realizăm, în curțile școlilor, dar sunt 16 baze sportive care ne permit oricând în acest moment, cel puțin pentru jocurile de handbal de volei sau de fotbal, pe teren redus că să putem organiza orice gen de competiție. În perioada imediat următoare, cel mult o săptămână vor fi finalizate și o să le prezint ca să vedeți cam la cel nivel sunt realizate pentru că v-am spus costurile au fost puțin mai ridicate decât costurile anterioare însă de data aceasta am cerut calitate, am cerut mai mult decât atât, am cerut garanție pe următorii 10 ani. Deci orice deteriorare la cele 16 baze sportive din Tg-Jiu este suportată de către costructor”, a declarat primarul  Marcel Romanescu.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.