Europarlamentarul Victor Negrescu la emisiunea ”EDUcația” de la EMI TV


De la ora 18.00, profesorul Cornel Șomîcu vă propune la emisiunea ”EDUcația” de la EMI TV o întâlnire cu europarlamentarul VICTOR NEGRESCU, raportor al Parlamentului European privind strategia de educație digitală și coordonatorul unui proiect românesc privind realizarea unei tablete educaționale specializate.

Victor Negrescu este coordonatorul unui proiect prin care s-a realizat prima tabletă educațională românească care stă la dispoziția școlilor din România. Tableta oferă acces la aproximativ 100 de aplicaţii şi site-uri educaţionale, are un sistem de control la distanţă, conţine instrumente de control parental şi este supravegheată pentru a se asigura folosirea sa exclusivă în scopuri educaţionale de către elevi şi şcoli.

Ceilalți doi invitați ai emisiunii EDUcația sunt:

-Prof. univ. dr.  Klaus Bruno Schebesch-Universitatea Vasile Goldiș Arad-un specialist în domeniu cu peste 25 de ani de activitate în cadrul unor universități din Germania.

-Prof. dr. Marius Buzera, directorul Colegiului Tehnic ”General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu și autorul unei lucrării intitulate ”Instrumente digitale pentru educație”, colaborare cu profesorul Iulia Luțaru. (Vom reveni!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.