Elevi din Târgu-Cărbunești, în finala unui important concurs de robotică


Colegiul Național ”Tudor Arghezi” din Târgu-Cărbunești se mândrește cu elevii claselor a IX-a ajunși în finala celui mai mare  Concurs de informatică și robotică din România- ”NEXTLAB.TECH”.

Echipa de robotică de la CNTA a reușit să se califice la faza finală a concursului care se va desfășura la București, aceasta  presupune construirea unor roboței fizici.

  Pentru că au fost calificați și se numără printre finaliști, elevii noștri primesc  kit-uri de roboţi, oferite desSponsorul principal naţional, Banca Comercială Română. Obiectivul concursului este acela ca elevii să învețe să programeze roboți.

Elevii pasionați de tehnologie de la Colegiul Național „Tudor Arghezi„ din Târgu-Cărbunești sunt: Toma Vlad –  clasa a IX-a – profil Științe Sociale, Iordache Raul – clasa a IX-a – profil Matematică-Informatică, Borneci Vlad – clasa a IX-a – profil Științele Naturii și Stoenescu Nicolae – clasa a IX-a – profil Științele Naturii, aceștia sunt coordonați de doamna profesor de informatică Popescu  Corina  Mihaela.

Coordonator de programe și proiecte educative școlare și extrașcolare,

Prof.  Lupulescu Teodora

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.