Aproape 4000 de elevi gorjeni în bănci din 2 iunie 2020


Un număr de 2140 de elevi din clasa a VIII-a şi 1737 din clasele a XII-a și şi a XIII-a seral/FR din Gorj şi-au anunţat participarea la pregătirea care va avea loc în unităţile de învăţământ în perioada 2 – 12 iunie 2020. Școlile din Gorj sunt pregătite pentru primirea elevilor încă de câteva zile, doar măștile promise de MEC nu au ajuns până acum.

Potrivit ISJ Gorj, până la acest moment, şi-au anunţat participarea fizică la pregătirea din școlile județului pentru examenele naționale 2140 de elevi de gimnaziu și 1737 de elevi de liceu.

Pentru elevii care nu vor participa fizic la pregătire în vederea susţinerii examenelor naţionale vor fi organizate activităţi de pregătire online sau de pregătire alternativă.

Pentru cei ce vor veni fizic în școli trebuie știut că toate unităţile de învăţământ sunt pregătite să organizeze activităţile educaţionale premergătoare examenelor naţionale, în condiţiile prevăzute de Ordinul comun MEC şi MS din 19 mai 2020.
În perioada 2 – 12 iunie, în unităţile de învăţământ din Bucureşti, vor avea loc activităţi de pregătire a elevilor pentru examenele naționale.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.