Extinderea Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ștefulescu” finalizată cu o întârziere de un an școlar


Primarul municipiului Tg-Jiu; Marcel Romanescu, a anunțat pe o rețea de socializare că au fost finalizate lucrările de extindere de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”. Lucrările de modernizare ar fi trebuit terminate în toamna trecută. Inaugurarea spațiilor noi o vor face elevii de clasa a VIII-a care se vor afla la școală în perioada 2-12 iunie 2020.

Marcel Romanescu a anunțat cetățenii că vor continua investițiile în învățământul târgujian: ”Școala Generală ”Alexandru Ștefulescu” a căpătat o nouă înfățișare. Am finalizat lucrările la acest obiectiv și unitatea de învățământ va primi, de săptămâna viitoare, elevii care se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională.
Lucrările de modernizare au durat mai mult decât am prevăzut inițial, fără a fi afectate, însă, cursurile. În decurs de mai bine de un an, am reușit să modernizăm și să dotăm cu tot ceea ce este necesar toate unitățile de învățământ din Târgu Jiu, iar sistemul educațional de aici se va bucura, în continuare, de toată atenția municipalității, pentru că învățământul rămâne prioritar la Târgu Jiu”.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.