Cazuri de COVID-19 în mai multe școli gorjene


Potrvit ISJ Gorj, 19 cazuri de COVID-19 au fost confirmate în unitățile de învățământ din județul nostru de la începutul acestui semestru, arată datele centralizate de Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Ca urmare a confirmării a acestor cazuri, a fost suspendată activitatea față în față la trei clase din tot atâtea unități de învățământ.

Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, cele 19 cazuri menționate au fost confirmate în perioada 8 – 15 februarie, în 14 unități de învățământ din județ. ,,De la începutul acestui semestru, au fost confirmați cu COVID-19 șapte elevi și 12 angajați. Unitățile de învățământ în care au fost confirmate cazurile respective sunt: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu (1 elev și un angajat), Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu” Târgu-Jiu (1 elev), Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu (1 elev), Grădinița cu Program Prelungit Rovinari (1 angajat), Liceul de Artă ,,Constantin Brăiloiu” Târgu-Jiu (1 elev și 2 angajați), Liceul Tehnologic Roșia Jiu, Fărcășești (1 elev și 2 angajați), Liceul Teologic ,,Sfântul Nicodim” Târgu-Jiu (1 angajat), Școala Gimnazială ,,Pompiliu Marcea” Târgu-Jiu (un angajat), Școala Gimnazială ,,Antonie Mogoș” Ceauru, Bălești (un angajat), Școala Gimnazială ,,Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu (un angajat), Școala Gimnazială ,,Nicolae Tomovici Plopșor” Plopșoru (1 angajat), Școala Gimnazială Novaci (1 angajat), Școala Gimnazială Nr. 1 Motru (1 elev) și Școala Gimnazială Scoarța (1 elev)”, a confirmat ISJ Gorj.

Astfel, în urma confirmării acestor cazuri, a fost suspendată activitatea față în față la trei clase, una de la Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu”, una de la Liceul Tehnologic Roșia Jiu și una de la Școala Gimnazială Nr. 1 Motru. În cele trei clase în care a fost suspendată activitatea învață, în total, 68 de elevi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.