Pregătiri pentru Evaluarea Națională la ISJ Gorj


Directorii unităților de învățământ din județ în care se va susține în 22 și 24 iunire 2021 examenul de Evaluare Națională au participat, vineri, la o ședință de instruire online, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Scopul acestei instruiri a fost acela de a se asigura organizarea în bune condiții a examenului.

Potrivit situațiilor oficiale, la nivelul județului Gorj, probele din cadrul Evaluării Națională se vor susține în 73 de centre de examen. Vor mai funcționa, de asemenea, și două centre de evaluare, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” și Școala Gimnazială ”Sf. Nicolae” din Târgu-Jiu. Examenul va începe pe 22 iunie, iar conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj dorește să se asigure că directorii unităților de învățământ din județ cunosc toate detaliile necesare organizării în bune condiții a acestui examen.

La sfârșitul săptămânii trecute a fost organizată, în sistem online, o instruire pe această temă. ”Directorii unităților de învățământ au fost instruiți în această dimineață (n.r. vineri, 11 iunie) în legătură cu toate detaliile bunei funcționări a acestui examen extrem de important. Vor mai fi astfel de întâlniri în sistem online până va începe examenul. Sunt extrem de necesare deoarece sunt întrebări care apar și sunt întrebări care disjung din alte întrebări și astfel toată lumea este suplimentar lămurită în legătură cu organizarea acestui examen”, a declarat inspectorul școlar general Dana Constantinescu.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.