Conferința Națională „Cultură și Civilizație Europeană în Dimensiune Virtuală” la final


La sfârșitul săptămânii trecute, în sala de festivități a Colegiului Tehnic ”General Gheorghe Magheru”  a avut loc a V-a ediție a Conferinței Naționale „Cultură și Civilizație Europeană în Dimensiune Virtuală”, organizată în parteneriat cu Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. Ca și la celălalte ediții, conferința s-a bucurat de un număr mare de participanți atât la secțiunea pentru elevi, cât și la cea pentru dedicată profesorilor. Deși anul școlar este pe sfârșite, la lucrările conferinței au participat cu lucrări științifice peste 50 de elevi și 34 de profesori, grupați în cadrul secțiunilor: științe, științe ale educației, științe sociale și umaniste și tehnologii.

Lucrările conferinței au fost deschise de doamna profesor universitar doctor Adina Neamțu și au continuat cu elevi, profesori de la școli din toată țara și specialiști din diverse domenii.  Activitățile s-au desfășurat preponderent în format fizic, doar participanții din afara județului participând online, lucru ce anunță reîntoarcerea la normalitate.

Lucrările prezentate, evaluate și revizuite cu sprijinul specialiștilor din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși” urmează să fie publicate în cadrul unei erate a conferinței.

Toți invitații au apreciat calitatea prezentărilor, remarcând importanța cooperării cu un partener academic de prestigiu, capabil să aducă aducă ordine și rigoare manifestărilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.