Promovarea proiectelor Erasmus +


Luni, 19 ianuarie 2022, la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, împreună cu Inspectroratele Școlare din județele Bistrița –Năsăud, Arad, Mehedinți, Tulcea și în parteneriat cu Agenția Națională pentru Programe Comunitare din Domeniul Formării Profesionale a organizat o sesiune națională de informare privind  Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea persoanelor în scopul învățării, în sectorul formare profesională- VET.

Activitatea a urmărit să promoveze avantajele aduse de proiectele Erasmus + dedicate liceelor tehnologice prin oferirea de stagii de practică pentru elevi, sau pentru pregatirea cadrelor didactice in institutii de prestigiu din UE.

În acest  scop, trei licee gorjene : Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” – gazda activității, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” și Liceul Toretic Novaci, au fost selectate pentru a-și împărtășii exemple de bune practici, alături de alte trei licee selectate de la nive național.

Așa cum au apreciat toți participanții și inclusiv reprezentanții Agenției Naționale, activitatea realizată în premieră în acest format și coordonată de doamna inspector de școlar prof. Angelica Necșulea a fost un real succes, fiind un îndemn și pentru alte școli din țară de  a se implica în astfel de proiecte europene.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.