Schimbări de inspectori școlari și de directori în învățământul gorjean


Isfan 1După validarea pe funcția de inspector școlar general pentru încă un an a profesorului Ion Ișfan, măsură dispusă de MEN la finele săptămânii trecute, acesta a demarat  o serie de schimbări  care înseamnă 15 inspectori școlari și directori de școli noi. Actul managerial a vizat dinamizarea activității școlare în anumite instituții de învățământ.

Potrivit informațiilor furnizate de ISJ Gorj, s-au schimbat directorii de școli  la Şcoala Gimnazială din Bălceşti unde a fost numită Roxana Bălcescu, la Şcoala Gimnazială Negreni, unde a fost numit  Mihai Ţirui, la Liceul Tehnologic Bîlteni a fost numit director  Ramona Raicu, care l-a înlocuit pe Constantin Diaconescu; la Şcoala Gimnazială „George Uscătescu” din Târgu Cărbuneşti au fost numiți  Dănuţ Birău și   Florin Şendroiu.La Liceul Tehnic Stoina,  Ionela Ivancu a devenit director plin, iar Mihaela Ionescu-director adjunct.

Există noi directori adjuncți la  Colegiul Auto ”Traian Vuia”- Cerasela Băltăreţu, Colegiul Tehnic Motru- Dumitru Râmescu, Liceul Tehnologic Roşia de Amaradia-Cristian Gâlcă. La Colegiul Naţional „Spiru Haret” a fost delegat director adjunct Cristina Cosma.

Schimbări în ISJ Gorj. Inspectorul de matematică Emil Pătrăşcoiu a lăsat locul  Simonei Stoicoiu, iar inspectorul şcolar de limbi moderne Luminiţa Popescu a lăsat locul  Marietei Pavel, profesor de limba franceză la Colegiul Naţional „Spiru Haret”. Violeta Bărboi, inspectorul de geografie a schimbat cu Alin Badea, profesor la Şcoala nr.6 Târgu Jiu. Doru Belega este noul inspector de Informatică iar Neofit Stănciulescu a trecut pe Religie.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.