Mihnea Costoiu a deschis anul școlar la CNET


 

_DSC0366Luni, 15 septembrie 2014, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” și Liceul Energetic din Târgu-Jiu au găzduit festivitatea de deschidere a noul an școlar în prezența Ministrului Cercetării, Mihnea Costoiu, Președintelui Consiliului Județean, Ion Călinoiu, Inspectorului școlar general adjunct, prof. Petrică Nanu, reprezentanților Poliției și Jandarmeriei Gorj.

În cuvântul de deschidere rostit de prof. dr. Gheorghe Nichifor, directorul Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, aceasta a subliniat gradul de atractivitate al ofertei educaţionale a liceului târgujian, sporit de prestaţia calitativă remarcabilă a tuturor cadrelor didactice, a climatului de responsabilitate şi profesionalism, a bazei materiale adecvate, a relaţiei foarte bune cu partenerii din comunitatea locală, a angajării tuturor factorilor de execuţie şi decizie în organizarea procesului instructiv-educativ,  asigurându-se în felul acesta obţinerea de rezultate bune şi foarte bune şi un succes garantat în evoluţia socio-profesională a fiecărui absolvent.

Prezent la festivitatea de deschiderea a anului școlar 2014-2015, în prezența celor peste 1500 de elevi, părinți și cadre didactice, ministrul Cercetării, Mihnea Costoiu a apreciat rezultatele deosebite obținute de elevii Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” la olimpiadele și concursurile naționale, valorile dominante de la acest liceu, cooperarea, munca în echipă, ataşamentul faţă de copii, respectul pentru profesie, precum și climatul şcolar caracterizat prin dinamism şi grad înalt de angajare a membrilor instituţiei şcolare.

(A.P.P.)

_DSC0314_DSC0163_DSC0155_DSC0416

 

Un gând despre “Mihnea Costoiu a deschis anul școlar la CNET

  1. Prima si a doua poza parca ar fi dintr-o tara comunista: militieni pe margine si copii imbracati identic langa o scena unde vorbeste „conducatorul”. Oamenii astia incearca prea mult si nu le iese (referidnu-ma la cei care au organizat). Prin asta intelegeti voi sa promovati valorile? Sa le puneti in ploaie imbracate in cearsafuri mov? IMI E SCARBA DE TARA ASTA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.