Premierul Victor Ponta a sunat clopoțelul noului an școlar la CNTV


Deschidere premier 2Pentru al doilea an consecutiv, premierul Victor Ponta a deschis noul an școlar la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”. A fost însoțit de autoritățile județului în frunte cu primarul Florin Cârciumaru.

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi  la  deschiderea anului şcolar de la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu”, că anul viitor va fi din nou prezent la unitatea de învăţământ. ”Anul viitor, în orice fel de calitate voi avea, în primul şi în primul rând de admirator al rezultatelor şi tradiţiei Colegiului «Tudor Vladimirescu», cu siguranţă vom fi din nou împreună”, a spus Victor Ponta.  După încheierea evenimentului de la CNTV, premierul Victor Ponta  a mers în Piaţa Prefecturii pentru a înmâna cheile microbuzelor şcolare primarilor.

Despre școala viitorului

 

„Adresez un apel către părinți, către profesori și către elevi de a înțelege că în 2014 trebuie să trecem chiar și mai târziu la ceea ce înseamnă educația viitorului. De mai mult de zece ani nu s-au făcut manuale noi, nu s-au făcut programe noi. Profesorii, părinții ne spuneau că lumea se schimbă, sistemul de educație se schimbă și cineva trebuie să aibă curajul să vină cu manualele noi, cu programa la anul 2015-2016. Nu mai există niciun elev care să nu știe să folosească o tabletă, un computer, cred că ideea unui manual digital este cu adevărat o reformă pe care trebuie să o facem”, a declarat Victor Ponta, la deschiderea anului școlar la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu.

Victor Ponta  a transmis un mesaj și profesorilor din țară. „Vreau să transmit un mesaj de apreciere și de mulțumire pentru toți profesorii care zi de zi, începând cu 15 septembrie, vor avea grijă de copii, de tineri, de toți cei care au nevoie de educație. Știu că viața de profesor este o viață dificilă. Vom încerca și încercăm în continuare să reparăm lucrurile rele făcute în trecut la adresa profesorilor, să alocăm fonduri suplimentare în primul rând pentru a recunoaște un rol special în orice societate civilizată pe care toți profesorii trebuie să îl joace într-o societate civilizată”, a mai precizat Victor Ponta.

Deschidere premier 1Deschidere premier 3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.