Elevii jandarmi de la Drăgășani fac practica în Gorj


JandarmiÎn perioada 4 ianuarie-12 februarie 2015, 20 de elevi din anul II de studiu de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani vor efectua practica în Gorj. Ei vor fi repartizați la Târgu-Jiu,Motru, Rovinari și Bumbești Jiu.

Viitorii jandarmi  vor face practica în perioada 04.01-12.02.2016 în județul Gorj.  Pentru valorificarea cunoștințelor și a competențelor dobândite anterior, precum și pentru dezvoltarea deprinderilor practice, elevii vor fi repartizați să desfășoare activități numai în structurile de pază și protecție instituțională ale inspectoratului din municipiile Târgu-Jiu și Motru și în orașele Bumbești Jiu și Rovinari.

Potrivit lui Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj, „vor fi îndrumaţi pe întregul stagiu de către tutori de practică care, în cadrul structurilor unde au fost repartizaţi, vor aprecia activitatea desfășurată de către elevi şi vor executa misiuni specifice împreună cu aceştia. La finalul stagiului de practică, în urma centralizării rezultatelor obţinute, a modului de comportare şi de implicare în activități, precum şi a efectuării unei analize a comenzii unităţii şi a tutorilor de practică, elevii vor fi apreciaţi cu note, care se vor transmite la unitatea de învăţământ”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.