Conferința Națională ”Educația și criza de identitate” la UCB


ucb-1Senatul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează vineri, 11 martie 2016, Conferința Națională „Educația și criza de identitate”, care se va desfășura la sediul Universității din Campusul Studențesc Debarcader, str. Tineretului, nr. 4, începând cu ora 10.00. Sunt așteptați la Târgu-Jiu Nicolae Manolescu și Octavian mândruț.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu și-a asumat un rol de maximă importanţă, într-un context socio-cultural complex, dominat de incertitudini şi controverse: rolul de a se situa în avangarda promovării ideilor novatoare în educaţie. „În situația în care, educația actuală parcurge un proces de criză în întreaga lume, criză generată de devalorizarea capitalului educațional, Conferința Națională „Educația și criza de identitate” are scopul de a analiza starea actuală a sistemului educațional și de a găsi soluții, care să recredibilizeze școala românească și să relanseze identitatea educației noastre în contextul globalizării”, a declarat purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.
Conferința va reuni cadre didactice atât din învățământul universitar, cât și din cel nonuniversitar invitate să susțină comunicări. Printre acestea se regăsesc: prof. univ. dr. Adrian Gorun, prof. univ. dr. Nicolae Manolescu, prof. univ. dr. Andrei Marga, prof. univ. dr. Octavian Mândruț, prof. Elena Roată, prof. Titi Bălăceanu și alții.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.